Gille Lund logo

stress

!

Stress er kemi. Det er stresshormoner, der suser rundt i kroppen og påvirker din krop, din psyke og din adfærd. Stress er en naturlig reaktion. Stresshormoner udløses i alle situationer, hvor dit oplevede pres er større end dine oplevede resurser. Oplever du for meget stress over en lang periode kan tilstanden blive permanent. Du kan ikke løbe, spise eller arbejde dig ud af stress, stress er komplekst og en enkel metode vil derfor ikke kunne stå alene.

Jeg arbejder holistisk, har fokus på hele dig, dine værdier, dine tanker, dine følelser, og din adfærd. Vi kigger på hele dit liv, når der igen skal balance i tingene.

Der er rigtig gode behandlingsmuligheder, hvis du er stresset.

Kom som du er, vi tager udgangspunkt i, hvordan du har det lige her og nu. Har du set videoklippet herover? Første skridt vil være at afstresse dig, dernæst går vi lidt dybere, og kigger også fremad. Du får konkrete værktøjer hele vejen, og i et tilpas tempo. Jeg er med dig hele vejen fra stress til balance – og du tager værktøjerne med dig, så du kan leve uden stress – også på den lange bane.

Sign up på Inspiration & Resultater v. Gitte Langkjær Lund på LinkedIn og Facebook, og modtag løbende inspiration til at leve livet i balance. – benyt link herunder:

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/inspiration-&-resultater—gitte-lund-coaching/

Facebook https://www.facebook.com/inspirationogresultater

kontakt mig i dag, og hør om mulighederne for dig eller dit team.