Gille Lund logo

testimonials

Kunderne udtaler

“Du er præcis den type jeg gerne ville coaches af. Det virker som om du selv gør hvad du træner. Du er meget fokuseret, og har en direkte indgangsvinkel til mine udfordringer. Du har den personlige pondus, og du er ikke bange for at provokere eller udfordre – og det sker alt sammen i en rolig og tillidsfuld atmosfære som jeg sætter stor pris på. Efter bare 3 sessioner har jeg allerede ændret min indstilling til flere ting.”
Claus Visti Hansen, Projektchef – ATP Ejendomme A/S


“Jeg har arbejdet med kunsten at tage egne ambitioner alvorligt. Sætte mig et kreativt mål og følge det. Du har min varmeste anbefaling.”
Iben Hjejle, skuespiller


“Den største forskel for mig, har været samtalerne med dig, det har været fantastisk at tale med en, der ikke er personligt involveret.”
Knud Stokbæk, Head of Section – COWI A/S


“I thought I had to achieve something first, in order then to feel better. Probably the most lasting impact from the sessions was to reframe this, and go directly after the feeling. I think we have a really good chemistry and that you understand what I say without casting a judgment. I can’t think of anything that could make our sessions more profitable, I get a lot out of them.”
Marianne A., Forsker – Rigshospitalet


“Hej Gitte, Jeg håber, at du har det godt derhjemme. Sender en kærlig tanke til dig og din terapi fra den samme tank-station, ud for regeringsbygningen, hvor jeg grådkvalt blev coachet, inden min store finale for 5 måneder siden. Jeg har endnu en finale på endnu et projekt med regeringen her i morgen, men denne her gang er jeg bare en smule udkørt – ikke grædende af stress.
Tak for hjælpen!”
Mikkel B., CEO Halal Tech Venture Builder – Malaysia


“Det har været kolossalt inspirerende, og jeg har lært virkelig meget. Jeg er imponeret over at selvudviklingsarbejde, som på papiret er så metodisk og koldt, i praksis er indfølende, personligt og trygt. Det vigtigste resultat må helt klart være indsigten om at der er en måde. Og at den er indenfor min rækkevidde, at det ikke er resten af verden, som styrer hvor mit liv skal hen. Og meget, meget mere. Jeg kan ikke forestille mig at ha nået nogen af de resultater eller indsigter jeg står med i dag uden din hjælp.”
Sebastian Winterø, Filmfotograf – København


“Jeg kan mærke en meget stærk vilje til at få tingene til at ske nu. Klichéerne er ikke længere klichéer;) – Så tak for det, Gitte!”
Helene Juncher, Produktionsleder, BLU A/S


“Jeg har opnået rigtig gode resultater. Med Gittes hjælp har jeg fået omlagt mine gamle vaner og lært at prioritere mine valg mere bevidst og hensigtsmæssigt – til glæde for mig selv privat og i min karriere.”
Julie Maria, Sangskriver og Sanger


“Jeg har fået meget mere tro på mig selv og at jeg leverer godt og at vores virksomhed er en god og solid forretning. Den gode måde du tager dialogen op med mig på, som får mig til at reflektere mig frem til, at der ikke er noget problem.”
Bende Næsted, Salgsdirektør Sund Trivsel A/S


“I can honestly state that I have had a life altering experience through these coaching sessions. Coaching has thought me to look into the mirror and look at my true motives. Gitte made this easy, as she exudes patience and understanding. Gitte has coached me into having a deeper understanding of myself and also accepting what I, as an individual, can and cannot do to help others. This is no mean feat, especially since Gitte conducted this in a foreign country with different nationalities present. To be able to reach an individual with the depth she did in these limited sessions, is just short of spectacular. Gitte is more than able to effectively coach and teach coaching to a group of people, with cultural differences not proving to be a hindrance but rather an enhanced experience.”
Antoinette Jordaan, Test Manager


Halvvejs i forløbet fra stress til balance:
“Jeg har fået det meget bedre, jeg mærker igen mine kropssignaler, mere overskud i daglig dagen, positiv og glad, sover meget bedre om natten. Jeg ønsker de praktiserende læger bliver bedre til at henvise til stress coach.”
Gitte Lyng Kristensen, Thyborøn


“Fuldstændig uden forbehold, fordomme eller forventninger har Gitte lyttet, spurgt, udfordret og sat tanker i gang hos mig, og det var fantastisk befriende. At komme af med sin stress er en lang proces, og jeg følte i perioder, at det gik den forkerte vej. Her kunne jeg ikke bare tage en pille, og så gik det bedre. Det var hårdt arbejde, og der var masser af selverkendelse med i bagagen. Men Gitte lovede fra starten, at vi nok skulle komme igennem det, og det gjorde vi. Det har været en spændende rejse, og jeg er bare så glad for, at jeg valgte Gitte som rejseleder. Tak!”
Bente Drifte, Administrerende Direktør – Quality Pellets A/S


“Jeg har været igennem en fantastisk proces med Gitte de sidste måneder.  Mine symptomer er væk, jeg har det meget bedre, og så er min psoriasis, som jeg har haft siden jeg var 10 år, helt forsvundet. Jeg fik hjælp ret tidligt, så jeg kan ikke sige at jeg har haft stress. Men jeg har haft det ret skidt og havde rigtig mange fysiske symptomer på stress, så som hjertebank, tryk i brystet, tryk i halsen, svimmelhed, prikken i arme og ben. Jeg har måttet ændre en del ting ved min levemåde som jeg ikke troede var muligt at ændre.
Tak Gitte, for alt støtte og hjælp.”
Cathrine Bruun-Hansen, Indehaver Nordic Coaching House


“Jeg er blevet mere bevidst om mine udfordringer og herunder prioriteringer. Jeg har fået mere selvværd, mere ro. Jeg har fået min søvn tilbage. Jeg tager mig selv alvorligt. Og er bare halvvejs igennem forløbet fra stress til balance”
Pernille Rosberg Frederiksen,  Pædagogisk Konsulent – Ministeriet for børn og undervisning


“Gitte, Du har hjulpet mig tilbage til livet som skal leves, ikke bare overleves. Jeg havde travlt, ja, jeg var sjældent glad, jeg sov dårligt, jeg havde ondt i kroppen hele tiden, jeg trivedes ikke. Det som har stresset mig er ikke: for meget arbejde, min mand eller mine børn. NEJ, det er mig selv som stresser mig, fordi jeg konstant går på kompromis med mine livsværdier og ikke siger fra. Jeg havde glemt at mærke mig selv, og du fik langsomt, men sikkert, i din coaching, mig til at tro på, at jeg, ved at fokusere på mig selv, kunne få øje på mig selv igen. Eller jeg ved ikke om det er igen, for måske har jeg aldrig mærket mig selv så godt, som jeg gør nu.”
Annelise Thune, Afdelingsleder – Køge


“Sessionerne med dig, gav mig indsigt, mod og et skub til at fokusere på MIG og det der er vigtigt for at jeg fungerer optimalt og dermed også min søn, samt mine omgivelser. Dette har ført til, at jeg ren fysisk har søgt og fundet den ro og balance i min hverdag og omgivelser som jeg har brug for. Har rykket teltpælene op, købt hus på Bornholm, en perle uden lige. Har sagt mit job op, uden at have fundet et nyt, men er ikke bange for det og sikker på jeg finder det rette job også.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

Christina Zofia, Sygeplejerske


“Hi Gitte, I’m Viet, a student on your coaching course at DTT, Vietnam in 2007. (I’m so new to Facebook and I found you via Mads’s profile.) I just want to thank you for what you have brought us though the course. Coaching has totally changed my way of thinking in a better way and I’d like to inspire other people to get accquainted with it just like the way you have done for us 🙂 Thanks again and wish you a nice day.”
Mr. Nguyen Tung Viet, Hanoi – Vietnam


“Jeg har fuldstændigt skiftet arbejdsidentitet, fra en meget opslidende og fortravlet en, til en som giver energi og arbejdsglæde. Det største resultat jeg har opnået er, at jeg er gået fra ikke at tro på mit design firma til at tøjdesign er en del af min arbejdsidentitet. Jeg har lært, at selvom det virker fuldkommen uoverskueligt at skifte karriere, så er det i virkeligheden meget let, da jeg først fandt ud af alt det gode der kommer ud af skiftet. Mine kreative evner har ligget og ”ulmet” inde i mig i mange år, de er nu kommet ud i ”fuldt flor” og jeg kan oven i købet tjene penge på dem.”
Lise Dige, Tøjdesigner. lisedige.dk